Veelvuldig gebruikt en toch nauwelijks bekend – de viscose-spons

schuurspons_anti-vet.jpgschuurspons_extra_sterk.jpgvaatspons.jpgbadspons.jpg

In het jaar 1932 voor het eerst bij Spontex gefabriceerd, vindt de Spontex viscose-spons zijn oorsprong in natuurlijke plantaardige materialen. Want voor de fabricage van de viscose-sponzen wordt de herwinbare grondstof cellulose als basis gebruikt. Daardoor zijn de sponzen extreem absorberend en zacht voor het milieu. Viscose-sponzen zijn bijzonder zacht voor gevoelige oppervlakken en geschikt voor alle huishoudelijke taken.

Het multitalent Spontex Viscose-spons is verkrijgbaar in vele verschillende vormen en kleuren.

De ovale sponsdoek, de ergonomisch gevormde afwasspons, evenals de rechthoekige huishoudspons Universal munten uit door hun karakteristieke en slechts bij Spontex viscose-sponzen voorkomende vlak aan de zijkant van het product. Dit vlak maakt de viscose-spons bijzonder scheurvast en duurzaam.

De ergonomisch gevormde Spontex Viscose-schuursponzen zijn van een sterk absorberende viscose- en een additionele schuurzijde met grote reinigingskracht voorzien. De Spontex viscose-schuursponzen zijn duurzaam in het gebruik en bekoren door hun zeer handige vorm, waarmee u ook slecht bereikbare oppervlakken moeiteloos kunt reinigen.

De viscose-schuurspons voor verschillende toepassingen zijn per twee stuks verpakt te verkrijgen.


Anti-Vet Schuurspons

De schuurzijde van de schuurspons Anti-Vet is met Anti-Vet-vezels bedekt. Daardoor glijden vetdeeltjes er makkelijk af en blijven ze niet aan de spons hangen. De schuurspons Anti-Vet is universeel inzetbaar bij hardnekkig vuil, bij de vaat, pannen en alle stevige oppervlakken.


Extra Sterk Schuurspons

De verbeterde schuurzijde van de Extra Sterk schuurspons zorgt voor een extra grote schuurkracht en lange houdbaarheid. Ideaal bij hardnekkig vuil op alle stevige oppervlakken, evenals op pannen en koekjespannen.


Vaatspons

De krasvrije reinigingszijde van de vaatspons maakt het zachte gebruik voor vaat, glazen en gevoelige oppervlakken mogelijk. De sterk absorberende viscose-zijde is ideaal voor het afwassen, wissen en nadrogen.


Badspons

De badspons reinigt alle oppervlakken in de badkamer zacht en krasvrij. De verbeterde formule maakt de badspons nog resistenter tegen reinigingsmiddelen en zodoende bestendiger en langer houdbaar.


Overtuig uzelf dus van de Spontex Multitalent Viscose-spons!

Go back