Een idee met zuigkracht: Microvezel en sponsdoek eindelijk in één

Het nieuwe Spontex Sponsdoek + Microfibre is er

Het is de nieuwe generatie van schoonmaken: Sponsdoek + Microfibre heet het nieuwe 2in1-product dat eerstmalig de voordelen van sponsdoek en microvezel verbindt. Het resultaat van deze volledig nieuwe combinatie: snellere en effectievere reiniging dan met gebruikelijke producten evenals meer absorptie.

Het innovatieve Sponsdoek + Microfibre is geschikt voor alle oppervlaktes en zodoende in badkamer en keuken universeel te gebruiken. De volledig nieuwe structuur maakt dit mogelijk: aan de ene kant bestaat het product uit een robuuste viscose-sponsdoek, dat tien keer zijn eigen gewicht aan vloeistof kan opnemen en zodoende perfect voor het droogwissen geschikt is. 

Aan de andere kant werken ragfijne, maar tegelijkertijd belastbare microvezels, die hun compacte structuur lichtvoetig tegen elk oppervlak vlijen. Daardoor beschikt het sponsdoek over een bijzonder hoge reinigingskracht en is ook zonder chemische schoonmaakmiddelen zeer efficiënt.

Het Sponsdoek + Microfibre is flexibel en bijzonder duurzaam en zodoende de perfecte partner voor de reiniging van uw oppervlakken.

Het is per direct als 3er-pak via de handel verkrijgbaar.

 

Go back