Iedere maand 50 euro winnen

Altijd een goed idee: consumententips, die het leven makkelijker maken en beloond worden. maandelijks

Beoordelen en laten beoordelen: Spontex beloont de beste consumententip met 50 euro, de volgende twee ontvangen elk een schoonmaakset. Hoe het werkt? U kunt tips beoordelen, doordat u ze 1 tot 5 sterren geeft. Uw eigen tips worden net zo door andere consumenten beoordeeld. U kunt meteen beginnen; probeert u het gewoon. Nog een tip: wanneer u een raad bijzonder goed vindt, stuur deze dan als aanbeveling met een klik door aan vrienden!

Waardering DESC ASC
16
63

(0 Stemmen; 3,00 Sterren)

Toepassingsgebied: Woonvertrekken

16.01.2012

Witte gordijnen

Vergeelde gordijnen worden weer stralend wit als je simpelweg 2 pakjes bakpoeder in het wasmiddelbakje doet en zoals anders de gordijnen zoals anders met fijnwasmiddel wast. 

van Putzfee uit Gladenbach61

(0 Stemmen; 3,00 Sterren)

Toepassingsgebied: Keuken, Badkamer

08.01.2012

Vlekken op porselein

Bij porseleinvaat vind ik vaak een metaalafwrijving op kopjes en kannen, die door de RVS-spoelbak komt. Schuurzand of andere schoonmaaksponzen hebben geen kans van slagen. De Spontex Polish-spons voor edelstaal echter wel, zijn schoonmaakdeeltjes zijn zo klein, dat men de strepen en vlekken effectief kan verwijderen. Ook andere hardnekkige residuen op wit porselein laat zich verwijderen. Een echt voordeel van de Spontex Polish.

van Anonym uit Lauenau / Deister63

(0 Stemmen; 3,00 Sterren)

Toepassingsgebied: Woonvertrekken

08.01.2012

Krassen op het laminaat

Als er kleine krassen op de laminaatboden te zien zijn, kan men deze zelf goed verwijderen door het inwrijven met olijfolie. Enige tijd laten inwerken en daarna met een pluisvrije doek nawrijven. Mocht u nog niet tevreden zijn, kunt u dit ook na een paar dagen herhalen.

van rita uit oytenTip van de maand
oktober 2011
62

(0 Stemmen; 3,00 Sterren)

Toepassingsgebied: Keuken

20.10.2011

Dekseltrucje bij het pannenkoeken bakken

Voor het omdraaien van pannenkoeken (eierkoeken) heb ik volgend trucje: Een deksel, dat iets groter is dan de koekjespan, inoliën en beide snel omdraaien. Nu ligt de pannenkoek met de nog niet gebakken kant bovenop het deksel. Men laat nu de pannenkoek terug in de pan glijden en bakt hem van de andere kant goudgeel. Perfect voor iedereen die het omdraaien door omhooggooien niet durven!

van Haus 17 uit Moritzburg61

(0 Stemmen; 3,00 Sterren)

Toepassingsgebied: Badkamer

13.10.2011

Ter wille van het milieu

Men kan erg veel vloeibare reinigingsmiddel voor de badkamer besparen, wanneer men slechts een paar druppels op een Spontex Badspons doet. Een paar keer krachtig met wat water kneden en dan al krijgt men een rijke hoeveelheid aan reinigingskracht in de vorm van schuim. Dat is voldoende om de hele badkamer kort af te wissen. Het resultaat mag er zijn. Het glanst en geurt heerlijk en men spaart gedurende het jaar extreem veel vloeibare reinigingsmiddelen.

van Timo uit Rieschweiler